Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om din adfærd på sitet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du fravælge cookies. Nedenfor er det uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


persondata Behandling af personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du har samtykket og sendt via kontaktformularen på sitet, afsendes en krypteret e-mail med dine oplysninger, der som minimum består af din e-mail adresse og gerne dit navn plus eventuelle oplysninger afgivet i beskeden.

Så snart din e-mail er modtaget lokalt hos makemedia, og senest 1 dag efter afsendelse, slettes den på serveren, og vil herefter kun findes som data i makemedias sikrede, lokale mailsystem.

makemedia gemmer ikke personfølsomme oplysninger.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, og indgår i historikken for vores samarbejde.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring, f.eks. 5 år for regnskab. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover regnskabssystemet xena.biz til opbevaring og behandling af kundedata. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@makemedia.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

makemedia v/Shanne Simonsen
Strandvejen 146
8300 Odder
Telefon: 28407055
Email: info@makemedia.dk


cookieCookies på makemedia.dk

makemedia.dk anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet makemedia.dk bruger tredjeparts cookies fra Google Analytics med det formål at føre statistik over vore brugeres adfærd på sitet.
Der sættes også cookies for at du kan se indhold fra YouTube.
Ved at sige 'Tillad valgte', slår du dem fra, så ingen data bliver sendt til Google eller YouTube.

På makemedia.dk bruges der ikke annoncer.

Ændring af dit samtykke

Du kan nemt ændre dit tidligere valg om accept eller afvisning af cookies på dette site ved at klikke på linket nedenfor i deklarationen fra Cookiebot.