Optimering af hjemmesider

Denne side er for dig, som har en hjemmeside, der ikke arbejder for dig.


Kunderne og salget udebliver?

Tålmodigt har du ventet på kunderne, men der sker ikke rigtigt noget. Du har måske også selv forsøgt at søge efter netop det, du tilbyder, men det er kun konkurrenterne, Google viser i søgeresultaterne – fordømt!

Årsagen er, at din side mangler optimering og struktur:

  • Din webdesigner/dig selv har forsømt at lave grundlæggende SEO (søgemaskineoptimering), og derfor finder Google ikke din side.
  • Din side har så grove tekniske fejl, eller er så langsom eller ikke-mobilvenlig, at Google straffer dig ved ikke at indeksere den.
  • Måske har du haft et for uklart billede af hvem din målgruppe er, og hvad de leder efter. Det kan være fordi du er meget passioneret, og naturligvis bruger de korrekte faglige betegnelser, når du skriver dine tekster. Men dine kunder søger sjældent på fagtermer.
  • Din sides struktur er ulogisk for kunderne / dit budskab for uklart / siden er svær at bruge.

Plus utallige andre grunde (og ofte er der mange på samme tid), som gør at du ikke får udbytte af din hjemmeside.
Det kan jeg hjælpe dig med at afdække og udbedre. Read on! ☺

Hvad kan du gøre?

Du kan starte med et sundhedstjek af din side, som består af en detaljeret rapport med beskrivelse af alle fejl, alvorlige advarsler og godkendte forhold. Rapporten indeholder også vejledning om, hvordan du retter fejlene, så kvaliteten på din hjemmeside bliver forbedret mærkbart.

Du kan selv kaste dig over arbejdet – løsning på de enkelte problemer er godt beskrevet. Eller du kan sende rapporten videre til din webdesigner. Og endelig kan du få mig til at hjælpe dig i mål.

En fuld rapport koster 2200 DKK ex. moms.

Bruger du mig til at rette fejlene, foregår det til gældende timetakst, som oplyses ved henvendelse.

Når de tekniske rettelser er foretaget i så vidt omfang som muligt, så kan man begynde at kigge på optimering af indholdet på de enkelte sider.
Det kan jeg også hjælpe dig med — kontakt mig

optimeringsrapport

Bestil din rapport i dag, og få sat gang i optimeringen af din hjemmeside.